16 / 04 / 2024

Bankalarda son dakika depremi! Ziraat, Garanti, Halkbank, ING peş peşe açıkladı! Acilen koşun, sakın kaçırmayın!

Bankalarda son dakika depremi! Ziraat, Garanti, Halkbank, ING peş peşe açıkladı! Acilen koşun, sakın kaçırmayın!

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranlarını belli oldu. Bankalar arka arkaya açıkladı. Vatandaşlar banka banka faiz oranlarını araştırmaya başladı. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları ne kadar? İşte banka banka ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi faizleri..



İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranlarını belli oldu. Bankalar arka arkaya açıkladı. Vatandaşlar banka banka faiz oranlarını araştırmaya başladı. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları ne kadar?

İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, QNB Finansbank, Denizbank, ING ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi faizleri...
Bankalar çıldırdı emekliler yaşadı! Promosyon yarışında tam 8 bin 250 lira veriliyor! Akbank, Garanti, Yapı Kredi, ING…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön