18 / 04 / 2024

Baskı arttı! Dolar değer kazandı!

Baskı arttı! Dolar değer kazandı!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL geçen haftayı 13,86 lira seviyesinden kapatırken yeni güne ise 13,79 liradan başladı.



Yatırımcılar tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip edilen dolar/TL, 13,79'larda işlem görürken, euro/TL 15,64 seviyelerinde satışa sunuluyor.

NTV'de yer alan habere göre; dolar endeksi, şu anda bir önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 95,9'da dengelenirken, euro/dolar paritesi yüzde 0,2 düşüşle 1.1330'dan alıcı buluyor.

Baskı arttı! Dolar değer kazandı!

Uzmanlar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) şahin para politikalarının ardından tahvil piyasalarında satış baskısının arttığını ve doların diğer para birimleri karşısında değer kazandığını bildirdi.

Öte yandan bugün açıklanan yurt içi verilere göre işsizlik oranı Kasım ayında yüzde 11,2'de sabit kaldı.

Binance 2021'de 20 milyar dolar gelir elde etti!

Altından büyük çıkış!

Dolar fiyatlarında son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön