27 / 04 / 2024

Başvuran ailelerin hesapları bu hafta doluyor! Tam 7 bin 200 lira sizin olacak! Hemen başvurun

Başvuran ailelerin hesapları bu hafta doluyor! Tam 7 bin 200 lira sizin olacak! Hemen başvurun

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Aile Destek Programı kapsamı dahilinde hak sahiplerine ağustos ayı ödemelerinin bu hafta yapılacağını duyurdu. İşte program ile ilgili detaylar...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Aile Destek Programı kapsamı dahilinde hak sahiplerine ağustos ayı ödemelerinin bu hafta yapılacağını bildirdi.

Bakanlığın resmi sosyal medya hesabından, Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili açıklama gerçekleşti.

Yapılan açıklamada, Türkiye Aile Destek Programı’ndan destek almaya hak kazanmış ödeme listelerinin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının değerlendirmeleri doğrultusunda Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi aracılığı ile otomatik gerçekleştirildiği dile getirildi.

Bu kapsam bütününde, Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilen ödeme listesinin hazırlanmasına esas teşkil edenlerin, hak sahipliğinin belirlenmiş olacağı ay için güncel olmasını ve ödeme dosyası kontrollerinin de sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesini teminen ay sonunun beklenmesini vurgulanan açıklamada, şu şekilde konuşuldu:

"Bu doğrultu ise Türkiye Aile Destek Programı ağustos ayı hak sahiplerini kesinleştirmek için ödeme listesi oluşturma işlemlerine başlanmış olunurken, eylül ayının ilk haftası içinde ödemeler yapılacaktır.

Program dahilindeki gelecek ödemelerde ise aynı uygulama sürdürülecek olup destek sağlanacak ayın sonunda da ödeme işlemleri güncel veriler ışığı doğrultusunda başlatılacaktır. 

İşlemleri takip eden ayın ilk haftasında ise hak sahibi olan kişilere Türkiye Aile Destek ödemeleri yapılacaktır.

 Başvuran ailelerin hesapları bu hafta doluyor! Tam 7 bin 200 lira sizin olacak! Hemen başvurun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön