26 / 04 / 2024

Batı Mahal'de müstakil villa teslim tarihleri 2016'da başlayacak!

Batı Mahal'de müstakil villa teslim tarihleri 2016'da başlayacak!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Göl Vadisi Pelican Hill Mahallesinde hızla yükselen BATI MAHAL bölgesel villa trendini yeniden tanımlıyor.



Pelican Hill mahallesinde yaklaşık 400 dönümlük “ tek parselde “ 150 ”  iki katta villa “ projesinin yaratıcısı Yalçınlar group Pazarlama ve satış Koordinatörü Bilge Özdemir villa trendinde DEVRİM yarattık diyor.


Yalçınlar Group Pazarlama ve satış Koordinatörü Bilge Özdemir, Müstakil villa projelerinde anahtar teslim standardını “ natamam değil; tastamam “ anlayışı ile yeniden tanımladıklarını, villa kullanım alanlarını “ villa net “ kavramı ile buluşturduklarını,  bu villada “ malikhane konforu “ sunduklarını, gece ve gündüz yaşam felsefesi ile “ iki katta villa “ trendini sunduklarını belirtiyor.


%55’lik satış seviyelerine erişildiğini belirten Bilge Özdemir; 3 etap’ da projelendirilen BATI MAHAL’ de müstakil villa teslim tarihleri EKİM-2016, ŞUBAT-2017 ve AĞUSTOS-2017 olarak planlandığını satın alımlar için hızlı davranılması öneriyor... 


Büyükçekmece Göl Vadisi  villa projeleri içinde “ en ileri teslim standartlara “sahip olan BATI MAHAL anahtar teslimi “ yerleşim ve yaşama hazır “ teslim ediliyor.


Fiyatların 890.000-$ + KDV’ den başladığı Batı Mahal’ de; peşinat sonrası konut teslim sürecine kadar ödeme kolaylıkları sunuluyor.


BİLGE ÖZDEMİR, BATI MAHAL  “iki katta villa “ konsepti hakkında daha ayrıntılı bilgi için 0212 886 1 900’ den konsept satış ofisine telefonla erişimin veya haftanın her günü açık olan Büyükçekmece Göl Vadisi ofislerinin ziyaretin mümkün olduğunu belirtiyor. 


Geri Dön