20 / 04 / 2024

Batı Mahal ulaşım

Batı Mahal ulaşım

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yeni yol projeleri sayesinde bölgeden Büyükçekmece merkezine çok daha kolay ve hızlı ulaşım sağlanacağını belirtiyor.

Büyükçekmece Batı Mahal iletişim!

Büyükçekmece Batı Mahal iletişim için 0212 886 19 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. TEM’e 5 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 24 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Batı Mahal fiyat!

Yalçınlar Group imzası ile hayata geçirilen Batı Mahal fiyat listesi vilların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Projede ilk etap teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.

Batı Mahal ödeme planı!

Toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede 150 adet konut bulunuyor. Proje Pelican Hill'in dördüncü etabı olarak hayata geçiriliyor. Batı Mahal ödeme planı kapsamında projede 24 aya kadar taksitlendirme sağlanıyor.

Batı Mahal teslim tarihi!

Toplam 400 dönüm genişliğinde arazide hayata geçirilen projede villalar 2 kattan meydana geliyor. Batı Mahal teslim tarihi olarak ilk etap 18 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.

Batı Mahal iletişim bilgileri!

Toplam 400 dönümlük arazi de yükselen projede villalar 2 kattan meydana geliyor. Batı Mahal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 886 19 00 olarak belirlendi.

Batı Mahal güncel fiyatları!

Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen projede toplam 150 villa yer alıyor. Projede 8 bin metrekare sosyal alana ayrıldı. Batı Mahal güncel fiyatları 890 bin dolar + KDV olarak satışa sunuldu.

Batı Mahal'de müstakil villa teslim tarihleri 2016'da başlayacak!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Göl Vadisi Pelican Hill Mahallesinde hızla yükselen BATI MAHAL bölgesel villa trendini yeniden tanımlıyor.

BatıMahal Villaları 15 yılda kendini amorti ediyor!

Net yaşam alanı büyüklükleri, büyük arsalı bahçeleri ve 1. sınıf kaliteli malzeme kullanımı ile malikane konforunu hayata geçiren BatıMahal villaları, bölgedeki metrekare kira değeri itibariyle 15 yılda kendini amorti ediyor.

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Batımahal, salon salomanje konforunu villa tarzında sunacak!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa edilen BatıMahal projesi, geçmişin görkemli malikanelerinin salon salomanje konforunu villa tarzında sunacak. Villalar, 1700 ile 3 bin 500 metrekare arasında değişen müstakil bahçelere sahip.

Batı Mahal Villaları'nda büyük mutfak keyfi!

Villa yaşamından farklı beklentileri olanların talepleri doğrultusunda projelendirilen Batı Mahal villaları, mutfak keyfini sevenlere geleneksel mutfak tasarımının çok ötesinde bir yaşam alanı sunuyor.

Büyükçekmece Batı Mahal'in yüzde 45'i tamam!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım ile hayata geçirdiği 2.markalı konut projesi BatıMahal’in yüzde 45'i tamamlandı.

Batı Mahal'de fiyatlar 886 bin dolardan başlıyor!

Yalçınlar Grup tarafından inşa edilen Batı Mahal'de üç tip villa bulunuyor. Fiyatlar 886 bin dolardan başladığı projede geniş müstakil bahçelere yer veriliyor.

Yenimahalle Akkent Paradise Gardens ulaşım!

Yenimahalle Akkent Paradise Gardens ulaşım bilgilerine göre proje Ankara Yenimahalle - Batıkent bölgesinde bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Batışehir Loca ulaşım!

Teslimlerin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği Batışehir Loca Evleri Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Batışehir Loca ulaşım bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Batı Mahal'de 5 yıldızlı otel konforu!

Batılı bir kavram olan 'villanın' tüm özelliklerine sahip olan Batı Mahal, mimari tarzı ve tüm fonksiyonları en geniş ölçeklerde tasarlanmış yaşam birimleriyle gerçek anlamda malikane konforu yaşatıyor.

Batı Mahal'de ödeme kolaylıkları sunuluyor!

Üç farklı villa konseptiyle doğa içinde geniş bahçeli müstakil yaşam tarzını yeniden kazandıran Batı Mahal, ihtiyaç duyulan tüm merkezi noktalara yakınlığı ve erişim kolaylığıyla kentten kopmadan doğa ile içiçe bir yaşam tarzı sunuyor.

Batı Mahal Yalçınlar Group satılık!

Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede ilk etap daireler 18 ay sonra teslim edilecek. Batı Mahal Yalçınlar Group satılık daire tipleri 3 ayrı şekilde tasarlandı.

Batı Mahal Evleri fiyatları!

Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Batı Mahal Evleri fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Büyükçekmece Batı Mahal teslim tarihi!

Ulaşım bilgisi kapsamında TEM’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 400 dönüm arsa alanında yükseliyor. Büyükçekmece Batı Mahal teslim tarihine göre ilk etapta 18 ay sonra yaşam başlayacak.

Batı Mahal ulaşım Haberi

Batı Mahal ulaşım

Belediye'nin 24 metre genişliğinde ve 7 kilometre uzunluğundaki yol projesinin yıl içinde tamamlanacağını kaydeden Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın, söz konusu iki yol tamamlandığında Büyükçekmece'den Hadımköy gişelerine olan mesafenin 4.5 kilometre yakınlaşacağını belirtiyor. İki yolun faaliyete geçmesinin ardından paralel bir yol ile bölgenin ulaşım ağının tamamlanacağını ifade eden Yalçın, ulaşım mesafesinin kısalması ve trafiğin rahatlaması sayesinde bölge sakinlerinin kent merkezlerine erişiminin çok daha kolay  ve güvenli olacağını dile getiriyor. Yalçın, Belediye'nin yapımına başladığı iki yeni yol projesinin D-100 karayolu ile Hadımköy gişeleri arasında trafik yoğunluğunu yüzde 30 oranında azaltacağını belirtiyor. Yalçın ayrıca, yapılan bu yollar sayesinde bölgenin daha hızlı değerleneceğini de sözlerine ekliyor.   


Göl kıyısından doğayı seyrederek kısa sürede Büyükçekmece merkezine ulaşılacak

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde hayata geçirdikleri Batı Mahal...