28 / 03 / 2024

BAYOSB'de ruhsatlar teslim edildi!

BAYOSB'de ruhsatlar teslim edildi!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) inşaat çalışmalarını tamamlayan Aymas, Remo ve Borataş Makine'nin işyeri açma ve çalışma ruhsatları düzenlenerek teslim edildi.



Bünyesinde bulundurduğu başta lojistik olmak üzere altyapı ve enerji avantajıyla yerli ve yabancı birçok yatırımcının ilgi odağı durumunda olan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) inşaat çalışmalarını tamamlayan Aymas, Remo ve Borataş Makine'nin işyeri açma ve çalışma ruhsatları düzenlenerek teslim edildi. 


Sanayiciler her türlü zor şartlara rağmen yatırımdan vazgeçmezken. BAYOSB'de yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 


İzmir'in en genç OSB'lerinden olan BAYOSB'de yüzler gülüyor. Bölge içindeki müteşebbisler tarafından yükselen yeni istihdam alanları çok kısa bir süre içinde ekonomiye katkı koymaya başlayacak. BAYOSB'de hali hazırda faaliyette bulunan fabrika sayısı üretime başlayacak yeni tesislerle birlikte 5'e çıkacak. Yıllardan beri başta izmir olmak üzere Türkiye'de faaliyet gösteren birbirinden değerli markalara ev sahipliği yapmaya başladıklarını ifade eden BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren. tüm çalışmaların baştan planlandığı gibi gittiğini söyledi. 


7 fabrika daha açılacak 


Ayrıca bu yıl içinde üç firmanın daha inşaat hazırlıkları yaptığını belirten Başkan Telseren, "Organize Yapı, Starchem ve Parmak Makine firmaları binalarını bitirip üretime geçmek üzere. Erciyes Demir, Zirve Kalıp, Nif Gıda ile Saygılı Rulman ise inşaat çalışmalarına başlayarak aramıza yeni katılacak firmalarımız olacak. Yönetim kurulu olarak tüm firmalarımıza hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor, onlara elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtiyoruz" ifadesini kullandı. 




Milat


Geri Dön