24 / 04 / 2024

BAYOSB izmir

BAYOSB izmir

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) inşaat çalışmalarını tamamlayan Aymas, Remo ve Borataş Makine'nin işyeri açma ve çalışma ruhsatları düzenlenerek teslim edildi.

İzmir Bağyurdu OSB'ye 20 yeni fabrika yatırımı!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), Başkanı Aydın Telseren, 2020 yılı içinde 20 fabrikanın temelini atacaklarını söyledi ve sanayiciye yatırım çağrısında bulundu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

İzmir Bağyurdu OSB'de fabrikalar yükseliyor!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), yatırım alanında 2018 planlamasını tamamladı. Yapımı devam eden fabrikalarıyla büyüyen bölgede çalışan sayısı 5 kat artacak.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Kemalpaşa'daki BAYOSB'den 20 milyon TL'lik yatırım!

İZMİR Kemalpaşa Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren başkanlığında toplanan BAYOSB Müteşebbis Heyeti, içerisinde hafriyat ve altyapı çalışmaları da bulunan toplam 20 milyon liralık ikinci etap yatırımını onayladı.

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

BAYOSB’de ikinci etap altyapı yatırımları başlayacak!

İzmir’in son dönemde öne çıkan OSB’leri arasında yer alan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi(BAYOSB) yatırım avantajları ile sanayicilerin ilgisini çekiyor.

BAYOSB'de ruhsatlar teslim edildi!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) inşaat çalışmalarını tamamlayan Aymas, Remo ve Borataş Makine'nin işyeri açma ve çalışma ruhsatları düzenlenerek teslim edildi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

BAYOSB izmir Haberi

BAYOSB izmir

Bünyesinde bulundurduğu başta lojistik olmak üzere altyapı ve enerji avantajıyla yerli ve yabancı birçok yatırımcının ilgi odağı durumunda olan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) inşaat çalışmalarını tamamlayan Aymas, Remo ve Borataş Makine'nin işyeri açma ve çalışma ruhsatları düzenlenerek teslim edildi. 


Sanayiciler her türlü zor şartlara rağmen yatırımdan vazgeçmezken. BAYOSB'de yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 


İzmir'in en genç OSB'lerinden olan BAYOSB'de yüzler gülüyor. Bölge içindeki müteşebbisler tarafından yükselen yeni istihdam alanları çok kısa bir süre içinde ekonomiye katkı koymaya başlayacak. BAYOSB'de hali hazırda faaliyette bulunan fabrika sayısı üretime başlayacak yeni tesislerle birlikte 5'e çıkacak. Yıllardan beri başta izmir olmak üzere Türkiye'de faaliyet gösteren birbirinden değerli markalara ev sahipliği yapmaya başladıklarını ifade eden BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren. tüm çalışmaların baştan planlandığı...