16 / 04 / 2024

İzmir Bağyurdu OSB'ye 20 yeni fabrika yatırımı!

İzmir Bağyurdu OSB'ye 20 yeni fabrika yatırımı!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), Başkanı Aydın Telseren, 2020 yılı içinde 20 fabrikanın temelini atacaklarını söyledi ve sanayiciye yatırım çağrısında bulundu.



İzmir'in altyapı ve lojistik avantajları ile hızla büyüyen organize sanayi bölgeleri arasında bulunan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), 2020 yılında 20 sanayi tesisine daha ev sahipliği yapacak. Sabah'ta yer alan habere göre; BAYOSB Hizmet binasında yapılan Müteşebbis Heyet Toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulunan BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, 2020 yılında organize sanayi bölgemizde, ülkemizin içinden geçtiği zorlu koşullara rağmen yirmi fabrikanın temelinin daha atılmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

YATIRIM IÇIN EN UYGUN ZAMAN

Bu dönem içerisinde yapılması planlanan bir yatırımın, doğru fizibilite ve doğru teşvik kullanımıyla dört sene içinde geri döneceğini kaydeden Telseren, "Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi olarak sadece 2020'ye hazırlanmıyoruz. Sanayi bölgesi olarak hedeflerimizi 2022'ye ve 2023'e taşıyacak şekilde planlıyoruz. Bize yapılan müracaatları değerlendirdiğimizde 2020 yılında organize sanayi bölgemizde, ülkemizin içinden geçtiği zorlu koşullara rağmen 20 fabrikanın temelinin daha atılmasını bekliyoruz" dedi. Faiz politikaları ile yatırım için en uygun zaman olduğunu kaydeden Telseren, teşviklerden yararlanıp bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini kaydetti.


Geri Dön