27 / 04 / 2024

bayosb mesleki eğitim merkezi

bayosb mesleki eğitim merkezi

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) inşaat çalışmalarını tamamlayan Aymas, Remo ve Borataş Makine'nin işyeri açma ve çalışma ruhsatları düzenlenerek teslim edildi.

Düzce'de inşaatı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı!

Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapımı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Cezaevlerinde lise ve mesleki eğitim merkezleri açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, cezaevlerinde lise ve mesleki eğitim merkezleri açılmasına ilişkin "Eğitim ve Öğretim İş Birliği Protokolü"nü imzaladı...

MEB mesleki eğitim için 61 ilde lise inşa edecek!

Milli Eğitim Bakanlığının, "2020 Yılı Yatırım Programı"na göre mesleki ve teknik eğitim yatırımları arasındaki projelerine 909 milyon 500 bin TL kaynak aktarması öngörülüyor...

Şanlıurfa’da bin 200 inşaat işçisine mesleki eğitim sertifikası verildi!

Haliliye Belediyesi ve İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğinin işbirliğiyle inşaat işçilerinin mesleki yeterlilik sertifikası almalarını sağlamak amacıyla başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitiminin ilk grubunu tamamlayan bin 200 işçiye sertifikaları verildi..

Eskişehir'de Yaşar Eğitim Vakfı Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir'de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden apartman görevlilerine eğitim!

“Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitim programını hız kesmeden devam ettiren Beylikdüzü Belediyesi, son dönem eğitimine katılan ve başarı sağlayan 110 apartman görevlisine sertifikalarını takdim etti.

Lüleburgaz'a mesleki eğitim merkezi inşa ediliyor!

Lüleburgaz ilçesinde yapımına başlanılan Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor.

Gayrimenkul danışmanlarına, mesleki eğitim olanağı geliyor!

Eğitim Konfederasyonu Başkanı Ali İlseven ile Relax Seyhan Seyhan Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığı Brokerları Seyhan Seyhan ve Bülent Kumaş, Mesleki Kişisel Gelişim ve Uzmanlık Eğitimlerinde ortaklaşa faaliyet vereceklerini açıkladı.

Mamak Şehit Polis Fehmi Şahin Eğitim Merkezi açıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Boğaziçi Mahallesi’nde hizmete giren Şehit Polis Fehmi Şahin Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışına katıldı.

Kartal Soğanlık mesleği eğitim alanı imar planı askıda!

Kartal Soğanlık Mahallesi, 2 no.lu Gecekondu Önleme Bölgesinde Mesleki Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıda...

Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi tamamlanıyor!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Sanayi Sitesi yanında inşaatı devam eden Mesleki Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

bayosb mesleki eğitim merkezi Haberi

bayosb mesleki eğitim merkezi

Bünyesinde bulundurduğu başta lojistik olmak üzere altyapı ve enerji avantajıyla yerli ve yabancı birçok yatırımcının ilgi odağı durumunda olan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) inşaat çalışmalarını tamamlayan Aymas, Remo ve Borataş Makine'nin işyeri açma ve çalışma ruhsatları düzenlenerek teslim edildi. 


Sanayiciler her türlü zor şartlara rağmen yatırımdan vazgeçmezken. BAYOSB'de yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 


İzmir'in en genç OSB'lerinden olan BAYOSB'de yüzler gülüyor. Bölge içindeki müteşebbisler tarafından yükselen yeni istihdam alanları çok kısa bir süre içinde ekonomiye katkı koymaya başlayacak. BAYOSB'de hali hazırda faaliyette bulunan fabrika sayısı üretime başlayacak yeni tesislerle birlikte 5'e çıkacak. Yıllardan beri başta izmir olmak üzere Türkiye'de faaliyet gösteren birbirinden değerli markalara ev sahipliği yapmaya başladıklarını ifade eden BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren. tüm çalışmaların baştan planlandığı...