26 / 04 / 2024

Bayraklı Tower, AKG Gazbeton ürünlerini tercih ediyor!

 Bayraklı Tower, AKG Gazbeton ürünlerini tercih ediyor!

AKG Gazbeton ürünleri, Kavuklar ve Miray İnşaat ortaklığıyla İzmir’de yükselen Bayraklı Towers projesinin de tercihi oldu



Uygulama kolaylığı, zaman - maliyet avantajı ve istenen ölçülere pratik olarak adapte edilebilmesinin yanında çevreci yaklaşımı ile de sektöre katma değer sağlayan AKG Gazbeton, dünya standartlarındaki kalitesi ve tasarımıyla İzmir’in çehresini değiştirmeye hazırlanan Bayraklı Towers projesinin de ilk tercihi oldu. 


İnşaat sektörüne hız kazandıran çözümleriyle dikkat çeken AKG Gazbeton ürünleri, Kavuklar ve Miray İnşaat ortaklığıyla İzmir’de yükselen Bayraklı Towers projesinin de tercihi oldu. 


İzmir’in İpekyolu  Ankara  Caddesi’nde 27 kattan oluşacak proje, inşaat hızına sağladığı katkı ve yüksek ısı yalıtım özellikleri nedeniyle özellikle seçilen AKG Gazbeton kalitesiyle yükseliyor. İzmir’in ilk iş ve yaşam merkezi olma özelliği taşıyan Bayraklı Towers,  hayata konfor ve estetik katan ev-ofis konseptinin çağdaş yorumunu gözler önüne seriyor. İçerisinde bulunan son teknoloji ve iletişim altyapısıyla donatılan çeşitli büyüklüklerde 4 toplantı salonu, 106 kişilik seminer salonu, kuaför, eczane, ATM, süpermarket ve teknoloji marketi gibi seçeneklerle çarşı katında günlük ihtiyaçları kolayca karşılamaya olanak sağlıyor. Dünya mutfağında iddialı restoranlarıyla damaklara hitap edecek birçok seçeneğin yer aldığı food court alanının yanısıra sağlıklı yaşam kulübü ile egzersiz ve eğlence için de kaçırılmaz fırsatlar sunuyor.


İzmir’in ticari sembolü olacak proje ayrıca özel olarak dizayn edilen teknik özellikleriyle 9 büyüklüğündeki depreme dayanabilecek nitelikte inşaa ediliyor.  



AKG Gazbeton Hakkında: 

Gazbeton sektöründe Türkiye’deki en geniş ürün yelpazesine sahip firmaların başında yer alan AKG Gazbeton, blok ve donatılı ürünler olmak üzere iki ana ürün çatısı altında üretim yapmaktadır. Blok ürün grubu olarak; düz duvar blokları, geçmeli duvar blokları, hafif asmolen bloklar, U bloklar ve yalıtım plakaları üreten AKG Gazbeton, donatılı ürün grubu olarak ise; duvar panelleri, çatı ve döşeme panelleri, lento ve söveler üretmektedir. 2005 yılı başında CE belgesi alan ilk duvar malzemesi üreticisi olan AKG Gazbeton  İzmir  Tesisleri’nde 410.000 metreküp/yıl, Kırıkkale tesislerinde 550.000 metreküp/yıl gazbeton üretilmektedir. AKG Gazbeton, 2011 sonunda üretime başlayan Çorlu Fabrikası ile Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticisidir. 


Başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde on yediden fazla ülkeye ihracat yapan AKG Gazbeton, ilave yatırımlarıyla yılda toplam 1.585.000 metreküp gazbeton üretecektir. 



Geri Dön