27 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni indirim gelecek mi? İşte Opet, Total, Shell ve Petrol Ofisi 22 Mayıs 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni indirim gelecek mi? İşte Opet, Total, Shell ve Petrol Ofisi 22 Mayıs 2022 fiyat listesi

Araç sahipleri son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını merak ediyor. Peki güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç lira oldu? Şehir şehir akaryakıt fiyatlarında son durum ne? İşte Opet, Total, Petrol Ofisi, BP ve BP 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş, Brent petrol fiyatları ve döviz kurunda yaşanan hareketlilik, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Araç sahipleri son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını merak ediyor. 

Benzin, motorin ve LPG ye yeni indirim gelecek mi? İşte Opet, Total, Shell ve Petrol Ofisi 22 Mayıs 2022 fiyat listesi

Benzin fiyatlarına 17 Mayıs'ta 1 TL 70 kuruş, 19 Mayıs'ta ise 1 lira 4 kuruş zam geldi. Zamların ardından akaryakıt fiyatları gündeme oturdu. Milyonlarca sürücünün benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki indirim beklentisi arttı. Yapılan zamlarla beraber 1 litre benzinin fiyatı 24 TL'ye dayandı. 

BENZİNE İNDİRİM GELDİ 

Zamların ardından sürücüleri mutlu edecek bir indirim haberi geldi. Benzinin litre fiyatına 21 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira indirim yapıldı. 

Peki güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç lira oldu? Şehir şehir akaryakıt fiyatlarında son durum ne? İşte merak edilen ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön