19 / 04 / 2024

Benzin ve mazot fiyatlarını düşürecek yeni formül! Tabelalarda artık ucuz akaryakıt fiyatları olacak!

Benzin ve mazot fiyatlarını düşürecek yeni formül! Tabelalarda artık ucuz akaryakıt fiyatları olacak!

Son dakika haberine göre Rusya, ham petrolü iskontolu olarak satış yapmaya başladı. EPDK’nın nisan ayı raporuna göre de Rusya’dan hem ham petrolde hem de motorinde ithalatın arttığı gözlemleniyor. Bu durum akaryakıt fiyatlarını düşürecek yeni bir formül bulunduğunu akıllara getirdi...



Ağır yaptırımlara maruz kalan Rusya ham petrolü iskontolu oalrak satmaya başladı. EPDK’nın nisan ayı raporunda ise Rusya'dan petrool ithalatının arttığı belirtiliyor. Fakat her ne kadar Rusya'dan petrol alınsa da fiyatlar İtalya'ya göre belirleniyor. 

Enerji Uzmanlarına göre pompa fiyatlarının yüksek piyasaya endeksli olduğunu ve bu durumdan vazgeçilmesi durumunda ucuz benzin ile motorin fiyatlarını tabelalarda görebileceğimizin vurgusunu yapılıyor.

Türkiye ve diğer ülkelerin ciddi bir sorun haline gelen akaryakıt fiyatları için ülkeler vergi indirimi yaparak çözüm aramaya başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön