29 / 03 / 2024

Benzin ve motorine zam!

Benzin ve motorine zam!

Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından geçerli olmak üzere 13, motorinin litre fiyatına 8 kuruş zam geldi.



Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) alınan bilgiye göre, bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinde 13, motorinde 8 kuruş zam yapıldı.

​Sputniknews'de yer alan habere göre; Ankara'da ortalama 5.63 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5.76 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 5.49 liradan 5.62 liraya, İzmir'de 5.67 liradan 5.80 liraya yükselecek.

Buna göre Ankara'da ortalama 5.35 liradan satılan motorinin litre fiyatı 5.43 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 5.27 liradan 5.35 liraya, İzmir'de 5.39 liradan 5.47 liraya yükselecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön