29 / 03 / 2024

Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

 Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...



Merakla beklenen kripto para toplantısının ikinci bölümünde uzun zamandır hazırlıkları yapılan kripto paraların düzenlemesi masaya yatırıldı. Henüz tamamlanmayan ve yasa haline gelmesi planlanan söz konusu taslağın içeriğine göre, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), sermaye piyasası araçlarının kripto paralar olarak ihracına yönelik esasları belirleyebilecek.

 Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

Kriptokoin'den Buğra Çağlar'ın haberine göre, son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto paranın türüne bağlı olarak, Merkez Bankası, Ticaret Bakanlığı ve Sermaye Piyasası Kurulu’na çeşitli cezalar ve kısıtlamalar için bağımsız şekilde izin verebilecek. Yine aktarılan detaylara göre, kripto borsalarının kurulabilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu’ndan lisans alınması da zorunlu hale gelecek. Türkiye dışında merkezi olan borsalar, ilgili mevzuatın yürürlüğe girmesinden bir ay kadar sonra Türk halkına hizmet ve operasyon sunmayı bırakacak. 

Kripto para analisti açıkladı! Haftaya bu altcoinleri bekleyin!

Kripto paralarda şok! Dev bankadan son dakika Bitcoin açıklaması!  

Avrupa Merkez Bankası'ndan flaş kripto para raporu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön