26 / 04 / 2024

Beypazarı'nın her mahallesine köy konağı yapılacak!

Beypazarı'nın her mahallesine köy konağı yapılacak!

“Ben bu şehrin hizmetkârıyım” diye konuşan Beypazarı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.



Ankara Beypazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan, yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlattı.

Star Gazetesi'nden Talat Doymuş'un haberine göre, yeni dönemde İç Anadolu’nun parlayan yıldızı Beypazarı’nı, turizm cennetine çevireceklerini söyleyen Kaplan, Türkiye’nin sebze deposu olan ilçeyi tarımıyla da öne çıkaracaklarını açıkladı.

Kaplan “Geçtiğimiz beş yıllık sürede ilçemize ilkleri yaşattık. İki yıllık süreç içerisinde tüm ilçemize yaymayı planladığımız doğalgaz, bugün üç mahallemizde kullanılmaya başlandı. 2014 yılından bugüne kadar altı yeni okul açtık altısını da bu yıl hizmete açacağız. Halkımızın teveccühü ile geldiğimiz bu kutsal görevde kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, kimseyi ayırt etmeden elimizden gelen tüm hizmetleri şehrimizin her mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız sunmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

HİZMETE DEVAM

Yeşil bir Beypazarı için projeler ürettiklerini anlatan Kaplan “100 bin fidan ve 25 bin gül fidanı diktik, 11 yeni park açtık. Belediyemizin çiçeklerini kendi seramızda yetiştiriyoruz. Bütün mahallelerimize köy konağı yaptık ve parke taşı döşedik. Taşra mahallelerimizden çok azında asfaltlama eksiğimiz var bunları da en kısa zamanda tamamlayacağız. Ben bu şehrin hizmetkarıyım. İnsan ölür eseri kalır derler; bu makamlar geçici, asıl olan insanın kalıcı eserler bırakmasıdır. Hamdolsun aradan yıllarda geçse insanların hayır duasını alacak birçok eser bıraktık. Beş yıl önce ilçemizde olmayan birçok hizmeti getirdik, kolaylaştırdık ve halkımıza sunduk. Bundan sonraki dönemde de yeni projelerimizle hizmetlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

HER ŞEY BEYPAZARI İÇİN

Göreve tekrar geldiği takdirde geçmiş dönemdeki gibi canla başla çalışacağını söyleyen Kaplan, diğer proje başlıklarını şöyle anlattı: ''Organik Pazar, Millet Bahçesi, Millet Kıraathanesi, Bayraktepe seyir terası, Azmak Sanayi Sitesi, Mezbahane,  TOKİ  konutları, Belediye Hizmet Binası, Başağaç Camii ve Ticarethaneler, 1200 konut ve sağlık kompleksini de barındıran Beşiktaş Spor Kulübü Kamp Alanı, Beypazarı Belediyesi Atölye Binası, Proje Destek Ofisi, Spor Kompleksi, Yüzme Havuzu, Öğretmenevi, Yücel Yayın Yaşlılar Köşkü, Beypazarı Belediye Sineması, Şefkat Eli Konut Projesi, Gıda Bankası, Güvenli Şehir, Poligon, İşçi Lokali, Modern Servis Durakları, Kent Ormanı, Yenilenebilir Enerji Sistemleri Projesi, Karakaya Göleti Mesire Alanı, Sıfır Atık Projeleri, Üniversite, KYK Yurdu.''

TURİZM ÇEŞİTLİLİĞİ

Turizmle ilgili ciddi çalışmalarımız ve projelerinin olduğunu belirten Başkan Kaplan, “İlçemizin İnözü Vadisi ve Kelebekler Vadisi’nin bulunduğu alanlara yürüyüş yolları, bisiklet yolları, hayvan bakım merkezleri, Beypazarı doğasını izleyebilecekleri seyir alanları oluşturacağız. Termal otel projemizle ilçemizi termal turizm ve kongre turizminin merkezi haline getireceğiz inşallah. Şehir merkezimizdeki turizm çeşitliliğini artırmak için çalışmalarımıza başladık. Beypazarı İç Anadolu Bölgesinin parlayan yıldızı olacak” açıklamasında bulundu.


Geri Dön