18 / 04 / 2024

Bir işten çıkarma patlaması da Disney'den! 7.000 kişi işsiz kalacak

Bir işten çıkarma patlaması da Disney'den! 7.000 kişi işsiz kalacak

Disney, şirket genelinde maliyetleri azaltmak için 7.000 işçiyi işten çıkarmayı planlıyor. CEO Bob Iger Çarşamba günü yaptığı bir kazanç görüşmesinde haberi duyurdu ve hareketin "bugün karşı karşıya olduğumuz zorlukları ele almak için gerekli" olduğunu belirtti.



Iger, "Önceliğimiz, akış işimizin kalıcı büyümesi ve karlılığıdır" diyor. "Mevcut tahminlerimiz, Disney Plus'ın 2024 mali yılının sonunda karlılığa ulaşacağını gösteriyor ve bunu başarmak hedefimiz olmaya devam ediyor."

Sonuçlar 2022'nin son üç ayını kapsadığından, aylık 7,99 ABD doları tutarındaki reklam destekli katmanın Disney Plus'ın abone sayıları üzerinde ne kadar etkisi olacağını söylemek için henüz çok erken. Bu, Disney finans müdürü Christine McCarthy'nin görüşme sırasında üzerinde düşündüğü bir şeydi ve şirketin "Disney Plus reklam katmanının lansmanının bu mali yılın sonlarına kadar anlamlı bir mali etki sağlamasını beklemediğini" belirtti.

Bir işten çıkarma patlaması da Disney den! 7.000 kişi işsiz kalacak

Disney Plus'ın piyasaya sürülmesiyle birlikte sunulan üç yıllık paketin süresi dolmaya başladığına göre, artık daha fazla insanın hizmeti bırakması mümkün . Disney , Disney Plus, Hulu ve ESPN Plus ile paket bir plan sunsa da, yine de orijinal tekliften daha pahalıdır ve geçen yılki fiyat artışlarını yansıtır .

 

Spotify yeni özelliğini sunacak! Artık bunu yapabileceksiniz

Bakanlık bu duyuruyu deprem bölgesindeki vatandaşlar için yaptı! Muaf tutulacaklar!

Deprem yardımları ücretsiz taşınacak! Taksicilerden emsal kampanya


Geri Dön