24 / 04 / 2024

Bitcoin ve kripto paralarda 'batak coinler' ortaya çıktı! Bu daha başlangıç esas darbe gelmedi

Bitcoin ve kripto paralarda 'batak coinler' ortaya çıktı! Bu daha başlangıç esas darbe gelmedi

Kripto paralar son iki aydır dibe doğru başlayan hızlı düşüşünü sürdürüyor. Yüksek enflasyon ve faiz ortamına ilişkin endişelerin yanı sıra sabit coinlerdeki istikrarsızlığın sıçraması kripto para dünyasını sarstı. Bitcoin'in fiyatı yüzde 40'a yakın, Ethereum'un fiyatı yüzde 45 geriledi.



Kripto para dünyasında yaşanan deprem ve artçı sarsıntıları sürüyor. Uzmanlar kripto paralar içindeki ölü coinlere dikkat çekrek uyardı: Bu daha iyi günlerimiz 

Piyasası 40 milyar doları bulan Terra Luna'nın çöküşü kripto para yatırımcılarını büyük kayıplara uğrattı. 

En iyi 20 kripto para biriminin çoğu, yılın başından bu yana yüzde 50'den fazla değer kaybetti ve tüm kripto para piyasasında çok fazla belirsizliğe neden oldu. Terra'nın çöküşünü (LUNA) gördükten sonra yatırımcılar hızla kripto para dünyasından kaçmaya başladı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön