02 / 05 / 2024

Bitcoin ve kripto yatırımları azalıyor mu? JP Morgan resmen açıkladı!

Bitcoin ve kripto yatırımları azalıyor mu? JP Morgan resmen açıkladı!

Kripto paralarda yaşanan değer kayıpları gündemden düşmüyor. Peki Bitcoin ve kriptoları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...



JPMorgan, kripto paralardaki büyük düşüşten sonra, Bitcoin'in adil fiyatının şu an olduğu ortalama seviyeden yüzde 28 daha fazla olduğunu duyurdu. 25 Mayıs Çarşamba günü yayınlanan açıklamada banka, Market Insider tarafından hazırlanan bir rapora göre, kripto paraların alternatif varlıklardan olan gayrimenkulü aştığının belirtildiğini açıkladı.

Bitcoin ve kripto yatırımları azalıyor mu? JP Morgan resmen açıkladı!

Banka, Bitcoin için makul bir fiyatın 38 bin dolar olduğunu ve pozisyonundan ödün vermeyeceğini belirtti. 38 bin doların, Çarşamba sabahı Bitcoin'in 29 bin 700 dolar seviyesiyle karşılaştırıldığında yaklaşık yüzde 28'lik bir yükselişi temsil ettiği belirtiliyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön