11 / 05 / 2024

Bitcoin ve kripto yatırımları azalıyor mu? JP Morgan resmen açıkladı!

Bitcoin ve kripto yatırımları azalıyor mu? JP Morgan resmen açıkladı!

Kripto paralarda yaşanan değer kayıpları gündemden düşmüyor. Peki Bitcoin ve kriptoları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...



Kripto para piyasası gittikçe düşüyor

Yükselen enflasyon ile faiz oranları, Ukraynda'daki savaş ve Çin'de yaşanan yavaşlama neticesinde, kripto yatırımcılar; kripto düşüşünü göz önüne alarak yatırımlardan kaçmaya başladı. Bu da Bitcoin'in fiyatını aşağı çekti. 

Bitcoin ve kripto yatırımları azalıyor mu? JP Morgan resmen açıkladı!

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun aktardığına göre; Bitcoin fiyatları 2022 yılının başından beri ortalama yüzde 37 oranında düşüş gösterirken, küresel piyasa değeri yaklaşık 1 trilyon dolar kaybetti. Kripto para birimlerinin bütün piyasa değeri, 2021 kasım ayında ortalama 3 trilyon dolar seviyesindeyken, 2022 Mayıs ayında 1.3 trilyon dolarlık en kötü seviyeye düştü ve düşüş kaydetti.

Bitcoin'de yeni ralli geliyor mu? Yatırımcılara kritik uyarı! Kriptolarda flaş beklenti!

Bitcoin'de 11 yıl sonra bir ilk Kriz derinleşiyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön