19 / 04 / 2024

Bitcoin'de kritik dönem! En dip geliyor!

Bitcoin'de kritik dönem! En dip geliyor!

Kripto paralardaki ayı piyasasına rağmen Bitcoin cüzdan verileri, BTC adreslerinin yarısından fazlasının hâlâ kârlı olduğunu gösteriyor.



Glassnode verilerine göre tüm Bitcoin adreslerinin yüzde 56,2'si, ilk açıldıkları değerlerine göre kârda kalmayı başarıyor.

 Bitcoin de kritik dönem! En dip geliyor!

Bitcoin, geride bıraktığımız hafta sonu 17 bin dolar bandında kadar düşerek ayı piyasasının şiddetli şekilde devam ettiğini bir kez daha hatırlattı. Düşüş eğiliminin devam edeceğini düşünen bazı analistler ise Bitcoin fiyatının 5 bin dolara kadar gerileyebileceğini iddia ediyor.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön