11 / 05 / 2024

Bitcoin'de yer yerinden oynayacak! Kriptoların amiral gemisi Bitcoin, 500 bin doları görecek! Yatırımcılar dikkat! 

Bitcoin'de yer yerinden oynayacak! Kriptoların amiral gemisi Bitcoin, 500 bin doları görecek! Yatırımcılar dikkat! 

Kriptoların amiral gemisi Bitcoin ile ilgili öyle bir iddia gündeme geldi ki yatırımcılar da şok oldu. Peki Bitcoin'i neler bekliyor? Bitcoin'de neler olacak? İşte ayrıntılar...



BİTCOİN 500 BİN DOLARA ULAŞACAK! İŞTE O TARİH...

22 Mayıs tarihinde kripto analisti Dennis Parker, Twitter profilinde Bitcoin'in uzun vadeli fiyat hareketine ilişkin potansiyel bir fikir sağlamak amacıyla geçmiş performansını ortaya koyan bir gökkuşağı fiyat grafiği yayınladı. 

Tweet ve basın zamanında, fiyat grafiğinin “Birikim” olarak işaretlenmiş yeşil bölümündeydi ve satın al kısmına yaklaşıyordu, bir sonraki yarılanmada benzer yol alınırsa, yaklaşık 40 bin dolara ulaşması öngörülüyor. 

Bitcoin de yer yerinden oynayacak! Kriptoların amiral gemisi Bitcoin, 500 bin doları görecek! Yatırımcılar dikkat! 

PlanB olarak bilinen önde gelen bir Bitcoin analisti de kendi grafiğini yayınladı ve bu tabloda dikkat çeken veriler yer aldı. 

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; Bitcoin'in gelecekteki olası fiyatı na ilişkin spekülasyon yapmak için sıklıkla kullanılan bu tabloya göre: Bitcoin, 2024'teki yarılanmasının ardından 500 bin doları görebilecek. 

Uzmanlar açıkladı! Gümüş zengin edecek! Hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Hemen bu bankalara bakın!

Gram altında yangın yeri! 2 dev kurum gram altın için saat verdi! Gram altında flaş gelişme...

Mutfak tüpüne yüzde 141 zam sonrası indirim müjdesi! Aygaz, İpragaz, Milangaz ve Mogaz 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön