24 / 04 / 2024

Biz ülkeyi kalkındırmaktan bahsediyoruz, onlar yıkmaktan!

Biz ülkeyi kalkındırmaktan bahsediyoruz, onlar yıkmaktan!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Biz ülkeye hizmet etmekten, ülkeyi kalkındıracak projelerden bahsediyoruz, başka partiler yıkmaktan bahsediyor." dedi.



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ın Kağızman ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.  

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti'nin önemli projelere imza attığını, diğer partilerin ise sadece yıkmaktan bahsettiğini ifade eden Bakan Arslan, "Biz ülkeye hizmet etmekten, ülkeyi kalkındıracak projelerden bahsediyoruz, başka partiler yıkmaktan bahsediyor." dedi.

Arslan, Yap-işlet-devret modeliyle yapılan projeler sayesinde diğer illere birçok hizmetin gittiğini söyledi. 
Arslan sözlerine şöyle devam etti; "Biz İstanbul'a, İzmir'e, Ankara'ya, Çanakkale'ye büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle özel sektöre yaptırıp milli kaynaklarla, topladığımız vergilerle, Kağızman'a, Sarıkamış'a, Selim'e, Digor'a, Akyaka'ya, Arpaçay'a, Susuz'a, Kars'a hizmet etmekten bahsediyoruz. Onlar diyorlar ki 'hayır, büyük projeleri durduracağız.' Büyük projeleri, yap-işlet-devret modelini durdururlarsa bu devlet eskisi gibi 81 milyondan topladığı vergilerle 80 yılda sadece iki köprü yapar ve bu illeri, Kağızman'ı, Kars'ı yok sayar. Niye? Çünkü imkan o kadar." diye konuştu.


Geri Dön