20 / 04 / 2024

Bond yıldızlarının tercih ettiği tek otel Pera Palace!

Bond yıldızlarının tercih ettiği tek otel Pera Palace!

Travel&Leisure New York baskısında, Kasım ayında James Bond filmlerinin 50 yıllık geçmişi eğlenceli bir biçimde istatistiksel olarak değerlendiriliyor



Travel&Leisure New York baskısında, Kasım ayında James Bond filmlerinin 50 yıllık geçmişi eğlenceli bir biçimde istatistiksel olarak değerlendiriliyor.


 İlki 1963 yılında Sean Connery’nin başrolünde olduğu “From Russia With Lowe”, ikincisi 1999 yılında Pierce Brosnan ile “World is not Enough” ve sonucusu bu sene Daniel Craige ile çekilen “Skyfall” olmak üzere 3 Bond filmine ev sahipliği yapan Istanbul, Bond filmleri listesinde Venedik, Bahamalar, Jameika ve Hong Kong ile ilk 5 şehir arasına girdi. Listede, bu yıl kuruluşunun 120. yılını kutlayan, İstanbul’un incisi Pera Palace Hotel; Jumeirah Istanbul’da Bond filmi yıldızlarının tercih ettiği tek otel olarak yer alıyor.


Sean Connery, Pierce Brosnan gibi serinin son yakışıklısı Daniel Craig de bu yıl James Bond-Skyfall filmi çekimi için geldiği İstanbul’da, Pera Palace Hotel, Jumeirah’ya hayran kalmıştı.


www.jumeirah.com



Geri Dön