29 / 03 / 2024

Boydak Grubu'na vergi rekortmenliği ödülü!

Boydak Grubu'na vergi rekortmenliği ödülü!

Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı, 2012 yılında ilde en fazla kurum ve gelir vergisi ödeyen kurum ve şahısları plaketle ödüllendirdi. Boydak Grubu’nun aile mensupları ilde en fazla gelir vergisi ödeyen mükellefler olarak ilk sıralarda yer aldı...




Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı, 2012 yılında ilde en fazla kurum ve gelir vergisi ödeyen kurum ve şahısları plaketle ödüllendirdi. Kayseri’de 2012’de en fazla kurumlar vergisi ödeyen 100 şirketin ödediği toplam verginin yüzde 45’ini veren Boydak Grubu’nun aile mensupları aynı zamanda ilde en fazla gelir vergisi ödeyen mükellefler olarak ilk sıralarda yer alıyorlar. Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından, hem Boydak Grubu şirketleri hem de aile üyelerini temsilen plaketler Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak ve Şükrü Boydak’a takdim edildi.


Temelleri Kayseri’de atılan, bugün başta mobilya olmak üzere 8 ayrı sektörde 45 şirketle faaliyet gösteren Boydak Holding, üretim gücü ve ödediği vergilerle Türkiye ekonomisine katkısını her geçen yıl artırıyor. 2012 yılında da ödediği kurumlar ve gelir vergileri ile Kayseri'de rekortmenliği elinden bırakmayan Boydak Grubu’na hem holding, hem bağlı şirketler hem de aile üyelerinin ödediği yüksek gelir vergisiyle ekonomiye ve Kayseri'ye yaptığı katkılar nedeniyle plaket takdim edildi. Boydak Holding Genel Merkezi’nde, Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen törende, Boydak Grubu adına plaketleri Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak teslim aldı. 


Temelleri Kayseri’de atılan, bugün başta mobilya olmak üzere 8 ayrı sektörde 45 şirketle faaliyet gösteren Boydak Holding, üretim gücü ve ödediği vergilerle Türkiye ekonomisine katkısını her geçen yıl artırıyor. 2012 yılında da ödediği kurumlar ve gelir vergileri ile Kayseri ilinde rekortmenliği elinden bırakmayan Boydak Grubu’na hem holding, hem bağlı şirketler hem de aile üyelerinin ödediği yüksek gelir vergisiyle ekonomiye ve Kayseri iline yaptığı katkılar nedeniyle plaket takdim edildi. Boydak Holding Genel Merkezi’nde, Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen törende, Boydak Grubu adına plaketleri Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak teslim aldı. 


KAYSERİLİ 100 ŞİRKETİN ÖDEDİĞİ VERGİNİN YÜZDE 47’Sİ BOYDAK GRUBU ŞİRKETLERİNDEN


Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Boydak Holding, 14 bine yaklaşan çalışanı, yurt geneline yayılmış 2 bin bayisi ve sürdürülebilir kalkınma politikasının yanı sıra ödediği vergilerle de Türkiye ekonomisine ivme kazandırmaya devam ediyor. Kayseri’de 2012’de en fazla kurumlar vergisi veren 100 şirketin ödediği toplam verginin yüzde 45’ini Boydak Grubu şirketleri öderken, ilde 2012’de en fazla gelir vergisi ödeyen 100 mükellefin ödediği toplam vergi içerisinde Boydak ailesinin payı da yüzde 27’ye ulaştı.


 

Malatya Güncel


Geri Dön