19 / 04 / 2024

Bu habere dikkat! İslam Memiş’ten tarihi gram altın uyarısı!

Bu habere dikkat! İslam Memiş’ten tarihi gram altın uyarısı!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara gram altın fiyatlarının akıbetiyle ilgili çok önemli uyarılarda bulundu.



Dolardaki gün içi hareketlilik ve makas aralığı için uyaran Memiş, "Dolar TL 16.65'te. Gün içinde 16,56 - 16.76'yı takip edeceğim. Geniş bant aralığı yeniden gündemde. Bu haftada biraz günlük bazda, haftalık bazda geniş bant aralığına, makas aralığına dikkat etmek lazım. Her sert geri çekilmeden sonra makas aralıklarının bankalarda açık olduğunu görüyoruz. Gün içindeki dalgalanmalar makas aralığının açılması anlamına geliyor. Bugüne kadar uyarıları dikkate almayanlar, varlıklarını yerine koyacaksa ekranda gördüğü kurlara aldanıyor, geri çekilmesini bekliyor ancak bu makas aralığını göz önünde bulundurmuyor" diye konuştu.

DOLAR İÇİN 'FİZİKİ ALIM' AÇIKLAMASI

Memiş, fiziki alım için, "Fiziki tarafta alım yapacaklar. Ekranda 16.65 dolar kuru. Bankadan 16.65'ten alamayacaksınız. Döviz bürosunda bu seviyeden alamayacaksınız. Biraz daha düşsün diye dibi aramamak lazım. Dibi benim dedem de bulamadı. Örnek verelim, 17 üzerinden satış yapmış, karşısında 16.65, 16.75 var, yine de tatmin olmayan arkadaşlar var. Nefsi iradesinin önüne geçmiş arkadaşlar var. Makas aralıklarını özellikle vurgulamak istedim" ifadelerini kullandı.

Bu habere dikkat! İslam Memiş’ten tarihi gram altın uyarısı!

DOLARA KARŞI İKİ ÖNERİ

Dolara karşı euro ve sterlin öneren Memiş, "Euro tarafı dolara kıyasla daha ucuz kalıyor. Ben dövizciyim diyen arkadaşlar, yabancı para birimlerine yatırım yapacaksa ben gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim. Euro, sterlin dolardan daha alınabilir bir seviyede. Altın, gümüş almıyorum döviz alacağım. O zaman euro/dolar paritesinin gerilediğini bilmen lazım. Yani euro değer kaybetti" dedi.

"YILLIK GETİRİDE EN ÇOK O KAZANDIRIR"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön