26 / 04 / 2024

Bu habere dikkat! İslam Memiş’ten tarihi gram altın uyarısı!

Bu habere dikkat! İslam Memiş’ten tarihi gram altın uyarısı!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara gram altın fiyatlarının akıbetiyle ilgili çok önemli uyarılarda bulundu.



Memiş, "Yıllık getiride TL karşısında en fazla gram altın kazandırmıştır, hatta yarınki videomda net rakamlarla izah edeyim. İkinci sırada borsa, üçüncü sırada euro, dördüncü sırada dolar vardı. Bu bilgiyi vermiş olayı" dedi.

Bu habere dikkat! İslam Memiş’ten tarihi gram altın uyarısı!

GRAM ALTIN YATIRIMCISI İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA

Gram altın yatırımcısına seslenen Memiş, "Gram altın TL şu an 973 lira seviyesinde. Ekrandaki fiyat. Makas aralığı açıldığı için 977 lira, 980 lira bu rakamlar. 970-980 aralığında karşılaşacaksınız. Biraz daha düşsün diyenler bunu göz önünde bulundurmalı. Pazartesi en iyi alan 950 ekran fiyatı varken, 960'tan aldı. 950 ve 1000 lira aralığı alınabilir seviye. Ben 1020'den satış yaptığımızda 950'den alabiliri demiştim, şimdi kademe yapmak lazım, alım sürecini bitirmemiz gerekiyor. Farklı gelişme olur zaten devreye girerim. Tekrar satılabilir, destek seviyeleri şu kadar gerileyebilir diyebilirim. Bunlar da olabilir. 950'nin aşağısı zor gözüküyor, şu anki durum bunun uyarısını veriyor" diye konuştu.

ONS ALTIN: HABER AKIŞINI BEKLİYOR

Memiş, "Ons altın 1820 dolarda, baskı altında kalmay devam ediyor. Aşağıda 1810 dolar seviyesinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Bir haber akışı bekliyor ama neyi beklediğini tam olarak çözmüş değilim. Bütün varlıklarda bir sıkışma var, kırılma yok. Kırılsa belli olacak haber akışı ama yok" değerlendirmesinde bulundu.

"GRAM GÜMÜŞ BEDAVA"

Gram gümüş yatırımı için Memiş, "Gram gümüş 11.16 seviyesinde. 11.40'tan yerine koyacağız dediğim değer 11.16. Serbest piyasada yine 11.40 üzerinde. Banka üzerinden işlem yapanlar bu seviyeden işlem yapamaz. 12.04'ten satmıştık. Almak isteyenler, bana göre almalılar, yerine koyarak bu işi bitirebilirsiniz. Dolara kıyasla ons gümüşün çok çok ucuz, hatta bedava olduğunu düşünüyorum. En azından risk dağıtmak için gümüş çok düşük" dedi.

Editörün Notu: Bu haber 4 Temmuz 2022, saat 18.11'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 69 kuruş, euro

17 lira 56 kuruş, altının gramı ise 979 lira 52 kuruş değerindedir.

Bakan Bilgin'den Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni açıklama!

Hazine'den asgari ücretle ilgili yeni açıklama geldi!

Kripto piyasasında deprem! Dev firma iflasını açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön