29 / 03 / 2024

Bulaşık makinesi alana Quantum Max hediye! Arçelik'ten Aralık ayı fırsatı..29 Aralık fiyat listesi

Bulaşık makinesi alana Quantum Max hediye! Arçelik'ten Aralık ayı fırsatı..29 Aralık fiyat listesi

Arçelik, seçili bulaşık makinelerinde 8 aylık Finish Quantum Max hediye ediyor. Evlenecek olanlar yada evini yenileyecek olanlar bu kampanyayı mutlaka görmelisiniz. Peki Arçelik 6155 5 programlı bulaşık makinesi fiyatı ne kadar?



Arçelik'ten Seçili Beyaz Eşya/Ankastre/TV/Klima ile küçük ev aletleri alımlarında 1000 TL İndirim! fırsatı ile seneyi tamamlamayı amaçlıyor. Kampanya kapsamında seçtiğiniz ürünün yanında Quantum Max hediyesini almayı da unutmayın! Hemde 8 aylık bir hediye. Artık endieşelenmeye gerek yok, Arçelik 6155 bütün kirlenmiş bulaşıklarınıza kafi gelecek. 

Otomatik Kapı Açma Özelliği

Otomatik Kapı Açma özelliği program bitiminde kapıyı otomatik açarak ortamdaki havanın kullanımı ile fazladan enerji harcamadan kurutma gücünü üst seviyelere çıkarıyor. HijyenMax Buhar ve ekstra sıcak durulamanın gücüyle HijyenMax özelligi ile virüs ve bakterilerin* %99,99'unu yok eder, bulasıkların her hücresine hijyen pompalar. 164 dakika süreli sık 70°C / Süper 70°C programının HijyenMax fonksiyonu ile işleme sokulması koşulunda; Escherichia coli, Candida albicans ve Staphylococcus aureus bakterilerininin ve Adenovirus type 5, Murine Norovirus, Poliovirus type 1 virüslerinin %99,99’unu yok ederek daha sağlıklı bir ömür sunar.

Bulaşık makinesi alana Quantum Max hediye! Arçelik ten Aralık ayı fırsatı..29 Aralık fiyat listesi

HijyenMax Ekstra Kurutma

Programın nihayetinde gerçekleşen ekstra kurutma ve buhar uygulaması sayesinde bulaşıkların üzerinde kalan su damlalarının küçülmesini ve yok olmasını sağlar. Bundan dolayı daha parlak cam ve porselenlere sahip olur, bulaşıklarınızın ömrünün uzaması mümkün hale gelir. Peki Arçelik 6155 5 programlı bulaşık makinesi fiyatı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön