20 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul 31 Ekim'de satışa çıkıyor!

Bulvar İstanbul 31 Ekim'de satışa çıkıyor!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Başakşehir – Ayazma’daki 3’üncü Etap İhalesi’ni kazanan Özülke – Özkar Ortak Girişimi'nin gerçekleştireceği konut projesi Bulvar İstanbul 31 Ekim'de satışa çıkıyor...




Bölgenin en iddialı konut projesi olan Bulvar İstanbul’un satışa çıkması dolayısıyla Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürü Sayın Murat Kurum, Özülke – Özkar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Bilal Aydoğan ve Sayın Fatih Özcan’ın katılımıyla 31 Ekim 2013 Perşembe günü Çırağan Sarayı’nda basın toplantısı düzenlenecek.


Bulvar İstanbul projesi!


Özülke – Özkar Ortak Girişimi'nin hayata geçirdiği  Bulvar İstanbul  projesi İstanbul Başakşehir'de konumlandırılıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yaşama katılan Bulvar İstanbul'da 15 konut bloğu ve 1 adet rezidans bloğu inşa edilecek. 1.500 adet dairenin yer alacağı Bulvar İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar daireler tasarlanıyor. 


Bulvar İstanbul Konutları'nda dairelerin metrekaresi 2 bin 300 liradan başlayarak satışa sunulacak. Ayrıca konut ödemeleri için banka kredisi ve firma bünyesinde kullanılabilecek vadeli ödemeler de yapılabiliyor. Projede konut teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Bulvar İstanbul'da yüzme havuzu, bisiklet yolu, yürüyüş yolları, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar da bulunacak.


Bulvar İstanbul iletişim bilgileri!

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön