27 / 04 / 2024

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! 4 kişi tutuklandı!

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! 4 kişi tutuklandı!

Sakarya'da farklı bungalov evlerin fotoğraflarıyla sosyal medya hesaplarından sahte satış gerçekleştirerek, 5 milyon TL haksız kazanç elde ettikleri bildirilen toplam 4 şüpheli tutuklandı.



Aralarında İzmir, İstanbul ve Ankara'nın da olduğu ve şimdiye kadar yaklaşık 20 şehirden 160'a yakın kişinin dolandırıldığını bildiren ekipler, şüphelilerin belirlenmesi için düğmeye bastı.

Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, teknik ve fiziki takip sonucu şüphelileri ve kimliklerini belirleyen polis ekipleri,  Kocaeli, İstanbul ve Yalova'da gerçekleştirilen operasyonlarda zanlılar A.Ç. (31), E.Ç. (25), B.C. (25), F.A. (24), K.K. (24) ve U.A'yı (18) gözaltına aldı.

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! 4 kişi tutuklandı!

Polis ekipleri, söz konusu soruşturma esnasında şüphelilerin dolandırıcılıkla yaklaşık olarak 5 milyon TL'lik haksız kazanç elde ettiğini ve bu paraları eğlence amaçlı harcadıklarını ortaya çıkardı. 

Savcılık sorgularından sonra nöbetçi hakimliğe çıkarılan şüphelilerden E.Ç, B.C, F.A. ve U.A. tutuklandı, K.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Sakarya'da sahte ilanla bungalov kiralayan kişi tutuklandı!

Bungalov ev nerelere inşa edilir?

Sapanca'da bungalov evler yoğun ilgi görüyor!


Geri Dön