25 / 04 / 2024

Burak Elmas'tan Florya tesisleri açıklaması!

Burak Elmas'tan Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili konuştu. Burak Elmas, "Kemerburgaz için bütün detaylar, finansman hazır. Projemiz 25 ile 28 ayda bitecek" dedi ve Mecidiyeköy için birçok kiralama alternatifi bulunduğunu söyledi.



Galatasaray başkan adayları bir bir açıklamalarda bulunuyor. Sözcü Gazetesi'nden Mesut Yıldırım'ın haberine göre; 47 yaşındaki iş adamı, Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, kulube aktaracağı tecrübeleri paylaştı ve neler yapılacağını anlattı. 

Burak Elmas tan Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas, yeni yönetimle beraber hayata geçirilecek projelere ilişkin bilgi verirken gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili de konuştu.

Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas, şunları kaydetti:

Burak Elmas tan Florya tesisleri açıklaması!

“Kemerburgaz için bütün detaylar, finansman hazır. Projemiz 25 ile 28 ayda bitecek. Sonra  TOKİ  veya Emlak Konut'la bir araya gelerek genel kurula Florya'yı getireceğiz. Florya ile ilgili yeni bir imar planı üzerinde çalıştık. Ada ile ilgili sıkıntı, imar planı ve eski kiracımız ile ilgili olan hukuki problemler. Görüşmeleri yaptık. Mecidiyeköy için birçok kiralama alternatifi var. Satmayacağız. Gayrimenkullerimizin yerine yenisini koymalıyız.”

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!


Geri Dön