20 / 04 / 2024

Bursa Osmangazi Belediyesi'nden muhtarlara yeni bina!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nden muhtarlara yeni bina!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Muhtarlar Derneği'nin binasını yeniledi. Osmangazi Muhtarlar Derneği yepyeni ve modern bir görünüme kavuştu.



Bursa Osmangazi Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar kapsamında Osmangazi Muhtarlar Derneği binasının tadilatı yapıldı. Binanın iç tefrişatı yapılarak mobilya ve perdeler yenilendi. Binanın kapıları değiştirildi. Ses sistemi oluşturuldu. Yepyeni ve modern bir görünüme kavuşan Osmangazi Muhtarlar Derneği törenle hizmete açıldı. 


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yenilenen dernek binasının Osmangazi Muhtarlar Derneği'ne hayırlı olmasını dileyerek, “Osmangazi Muhtarlar Derneği, yıllardır aynı binada hizmet veriyordu. Yılların etkisiyle eskiyen ve yıpranan dernek binasını Osmangazi Belediyesi olarak yeniledik. Muhtarlarımız biz belediye başkanlarının en yakın çalışma arkadaşları. Mahallelerde ne eksik, ne sıkıntı var en iyi onlar biliyor. Osmangazi Belediyesi olarak mahallelerimize hizmet götürürken ve de mahallelerde yaşanan sorunların çözümü noktasında her zaman muhtarlarımız ile işbirliği içerisinde hareket ediyoruz. Başarıyı birlikte çalışarak yakalıyoruz. Projelerimizi ortak fikirler doğrultusunda yapıyoruz. Osmangazi Muhtarlar Derneği'nden dernek binalarının yenilenmesi konusunda bir istek geldi. Muhtarlarımızın bu isteklerini kırmayarak dernek binasını modern bir görünüme kavuşturduk” diye konuştu.




Bursa Olay Gazetesi


Geri Dön