23 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım Bağlaraltı Mahallesi A303 sokaktaki Anakent sitesinin istinat duvarı 8 aracın üzerine düştü. Söz konusu alanda park halindeki 8 araçta hasara yol açan olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edild




Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde, merkezi Yıldırım Bağlaraltı Mahallesi A303 sokaktaki Anakent sitesinin istinat duvarı 8 aracın üzerine düştü. Söz konusu alanda park halindeki 8 araçta hasara yol açan olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemini aldı.



Site sakinlerinden, otomobili hasar gören vatandaş, " Gece uykudan lavaboya gitmek için kalktığımda arabaların alarmı çaldığını duydum. Camdan baktığımda duvarların çöktüğünü gördüm ve rüya zannettim. Daha sonra iyice baktığımda rüya olmadığını anlayıp komşulara haber ettim. Komşularla aşağı inip 155 polis ekiplerini aradık. Daha sonra polisler geldi. duvarın altında kalan 8 tane araç gördüm. Benim aracımda duvarın altında kalmış. 3 ay öncesinden muhtarlık ve apartmandan birkaç komşumuzla beraber belediyeyi uyardık. Belediye gelip ufak bir çalışma yapıp tekrar gitti. Ama hiçbir önlem yapılmadı, hiçbir şey yapılmadı" ifadelerini kullandı.



HaberTürk


Geri Dön