28 / 03 / 2024

Bursalılar Toki'ye konut çağrısı yaptı!

Bursalılar Toki'ye konut çağrısı yaptı!

Bursalı emekli ve engelliler TOKİ'ye 240 ay vadeli konut projelerinin Bursa'dan başlaması için çağrıda bulundu. Davutoğlu'nun müjdelediği 240 ay vade ve 250 lira taksitli konut projesinin Bursa'dan başlaması istendi.



BURSALILAR Başbakan Davutoğlu'nun müjdelediği 240 ay vade ve 250 lira taksitli konut projesinin Bursa'dan başlaması için TOKİ'ye çağrıda bulundu. 



Türkiye genelimde 700 bin, Bursa'da 24 bin emekli üyesi olan Türkiye Engelliler Derneği Nilüfer Şubesi,  TOKİ  tarafından açıklanan 250 lira taksitle ve 240 ay vade ile satılacak toplu konutların ilk olarak Bursa'da inşa edilmesini istiyor. Konuyla ilgili konuşan Nilüfer Dernek Başkanı Kenan Pars, "Emekliler için açıklanan alt gelir grubuna yönelik konutların ilk olarak 430 bin emeklinin bulunduğu Bursa'da yapılmasını istiyoruz. Bursa Valisi Münir Karaloğlu, TOKİ konutları konusunda oldukça tecrübeli. Biz de Türkiye Emekliler Derneği olarak başta devlet büyüklerimizden ve Bursa Valimizden TOKİ konutlarının ilk olarak Bursa'da inşa edilmesini istiyoruz." diye konuştu. 


Güneş


Geri Dön