23 / 04 / 2024

Büyükçekmece kentsel dönüşüm tartışmaları sürüyor!

Büyükçekmece kentsel dönüşüm tartışmaları sürüyor!

K Parti Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arif Davulcu sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirirken, paylaşımında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü hedef gösterdi.



Büyükçekmece için kentsel dönüşüm kararı İBB tarafından onaylandı fakat, tartışmaları halen devam ediyor. Bu defa tepki Roman vatandaşlardan geldi. AK Parti Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arif Davulcu sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirirken, paylaşımında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü hedef gösterdi. 


Yan mahalleye 10 kat bize 3

İBB İmar komisyonunun 18.12.2015 tarih ve 143 numaralı raporu ile karara bağladığı Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm uygulanması noktasında ilk tepki irtifa haklarına geldi. Sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınlayan AK Partili Davulcu "Değerli Mimarsinan Roman Mahallesi komşularım, Mimarsinan Roman Mahallemiz kentsel dönüşüm kapsamında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün tarafından üç kat imar izni ile cezalandırılmıştır. Bir üst mahallemiz olan Sivas Mahallemiz'e 7 veya 10 kat imar verilirken neden mahallemize bu ceza? (AK partiye oy vermemiz mi?) Bu konunun yakın takipçisi olacağız. Kendisine mahallemizi yedirmeyeceğiz" açıklamasında bulundu. 


İlçe gündeminde tartışıldı

DAVULCU'NUN açıklamasının ardından birçok kişi konu hakkında yorumlarda bulunurken konunun AK Parti Büyükçekmece ilçe Teşkilatı yönetim kurulu gündemine alınması dikkatlerden kaçmadı. Mimarsinan Roman Mahallesi ile ilgili imar izni noktasında henüz hiçbir resmi adım atılmamasına rağmen, bu konunun toplantıda detaylı olarak tartışılması kafaları karıştırdı. AK Partili Davulcu'nun sanal ortamdan yaptığı "Ayrımcılık" göndermesine henüz belediye tarafından bir cevap verilmezken, AK Parti Grubunun da konuya ilişkin yakın zamanda bir açıklama yapması bekleniyor. 


Haber Ekspres 


Geri Dön