26 / 04 / 2024

Çalışanlara kıdem tazminatı müjdesi! Kıdem tazminatına Temmuz'da büyük artış geliyor! Kıdem tazminatı alma şartları...

Çalışanlara kıdem tazminatı müjdesi! Kıdem tazminatına Temmuz'da büyük artış geliyor! Kıdem tazminatı alma şartları...

Milyonlarca çalışan kıdem tazminatı ile ilgili detayları araştırıyor. Kıdem tazminatı tutarı Temmuz ayında artacak. Peki kıdem tazminatı kaç lira olacak? İşte kıdem tazminatı alma şartları...



Milyonlarca çalışan kıdem tazminatı ile ilgili detayları araştırıyor. İşsizlikte güvence olarak nitelendirilen kıdem tazminatı çalışanları yakından ilgilendiriyor. İş yeri ve iş ortamı sebebiyle sağlığı bozulan çalışanlar raporla beraber kıdem tazminatı alarak işten ayrılma hakkına sahip. 

Çalışanlara kıdem tazminatı müjdesi! Kıdem tazminatına Temmuz da büyük artış geliyor! Kıdem tazminatı alma şartları... 

Bilindiği üzere Ocak ayında kıdem tazminatı tavanı 10.848 Türk Lirası'na yükseltildi. Bu miktar 30 Haziran'a kadar geçerli olacak. Memur maaş katsayısıyla beraber ise bu tutar Temmuz 2022'de yükselecek.

Peki kimler kıdem tazminatı alabilir? Kıdem tazminatı kaç lira olacak? Kıdem tazminatı ne kadara yükselecek? İşte milyonlarca çalışanın araştırdığı o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön