23 / 04 / 2024

Çalışanların günlük ücretlerine zam müjdesi! Binlerce kişiyi ilgilendiriyor!

Çalışanların günlük ücretlerine zam müjdesi! Binlerce kişiyi ilgilendiriyor!

Toplamda 25 bin işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesinin (TİS) imzalanması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Reşat Moralı Salonunda tören gerçekleştirildi. Törende çalışanların günlük ücretlerine zam müjdesi de geldi...



GÜNLÜK ÜCRET 300 TL'YE ÇIKARILDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de yaptığı açıklamada toplu sözleşmelerin bir ülkede demokrasinin göstergesi olduğuna değinerek, “Toplu sözleşmelerin uzlaşmayla neticelenmesi aynı zamanda bir demokrasi için de uzlaşma kültürünün ifadesidir. Türkiye çok şükür demokrasiyi bütün düzeylerde, bütün kurumlarıyla işleten bir ülkedir. Toplu sözleşmelerin her aşamasını bu mücadelelerin demokrasiye yaptığı katkı, Türkiye’ye yaptığı katkı açısından da değerlendirmek durumundayız. Bu toplu sözleşmeyle 130 liralardan yaklaşık 300 liraya günlük ücretler çıkmıştır. Bu önemli bir artıştır. Bir fedakarlık gerektirecek bir noktada uzlaşılmaya varılmış olması bizim açımızdan çok önemlidir” diye konuştu.

Asgari ücret alanlara büyük müjde! Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Asgari ücrete ek zam yapılacak mı?

Memur ve emeklilere büyük zam müjdesi! Maaşlar Tek tek hesaplandı! İşte tablo tablo memur ve emekli maaş zammı!

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı üzerinden maaş alanlara şimdi kötü haber geldi! Maaşlardan kesinti yapılacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön