17 / 04 / 2024

Üniversite öğrencilerine müjde! Önce maaş gibi burs sonra iş garantisi verilecek! Bu imkanları kaçırmayın

Üniversite öğrencilerine müjde! Önce maaş gibi burs sonra iş garantisi verilecek! Bu imkanları kaçırmayın

Karadeniz bölgesinde keşfedilen doğalgazın üretilmesi çalışmaları için yetiştirilecek mühendislik öğrencilerine ayda 6 bin TL’lik burs, mezun olduklarında da iş garantisi verilecek.



MEZUNLARA İŞE ALIMDA ÖNCELİK TANINACAK

Ön lisans eğitimini bitirmiş öğrenciler, TPAO’nun alt şirketi TP-OTC’nin işe alım süreçlerinde öncelikli olarak değerlendiremeye alınacak. Okullarını başarı ile bitiren öğrenciler TPAO’nun alt şirketi TP-OTC’de çalışma imkanından yararlanacaklar. Bunun için öğrenciler öncelikli şekilde bu iki programdan birini tercih etmesinin ardından 30 Eylül tarihine kadar burs için başvuruda bulunabilecekler.

TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin ise Dünya’dan Mehmet Kara’ya konuşurken son zamanlarda Türkiye'nin her alanında nitelikli insan gücünün yükseldiğini, bu sektörlerin en başında ise enerjinin geldiğini dile getirerek, “TPAO olarak tüm çalışanlarımız ile bağımsızlığımız için gece gündüz ter döküyoruz” ifadelerini kullandı.

“GELECEĞİN ENERJİ KAHRAMANLARI”

Doğalgaz ve petrol arama ve üretimi birimlerinde insan kaynağını da geliştirme vizyonu ile yola çıktıklarını söyleyen TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, “Türkiye'nin geleceğine gençlerimiz sebebi ile güveniyoruz. Sadece burs vermek ile kalmıyoruz imkanlardan faydalanan gençlere istihdamın da kapısını aralıyoruz. Şu anda Türkiye enerji bağımsızlığında adeta bir tarih yazıyor. İşte bu gençlerimiz geleceğin enerji kahramanları olacak. TPAO olarak geleceğin enerji kahramanlarını arıyoruz” şeklinde cümlelerine son verdi.

Üniversite öğrencilerine müjde! Önce maaş gibi burs sonra iş garantisi verilecek! Bu imkanları kaçırmayın

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 13.30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,25 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise 1021 Türk Lirası değerinde.

Konut fiyatlarındaki artış hız kesse de durmuyor! Yıl sonuna kadar işte bu kadar artacak

Ziraat Bankası hesabı olanların dikkatine! Ziraat Bankası o kişilere 600 lira verecek! Elinizi çabuk tutun

Flaş flaş… Petrol fiyatlarında büyük düşüş! Akaryakıta indirim ne zaman gelecek?

 

 


Geri Dön