19 / 04 / 2024

Can Tabakoğlu kimdir?

Can Tabakoğlu kimdir?

Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu kimdir? Can Tabakoğlu'nun 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den Şile Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor...



Can Tabakoğlu kimdir?

Can Tabakoğlu 1970 yılında Almanya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şile'de, lise eğitimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde tamamladı. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, mimardır.

 

1992 yılında İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Askerlik görevini yedek subay olarak Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda tamamladı. 1995 yılında Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde mimar olarak göreve başladı. 

 

31 Aralık 2003 tarihinde Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevinden; Mesleki ve belediyede edinmiş olduğu 10 yıllık birikimlerini Şile'ye sunmak üzere istifa ederek Ak Parti'den Şile Belediye Başkanı Adayı oldu. Şile halkının teveccühüyle Belediye Başkanı seçildi. 

 

Evli olan Can Tabakoğlu'nun Ayşe Sare ve Hatice Beyza adında iki kızı, Ahmet Yusuf ve Muhammet Emir adında iki oğlu vardır. Eşi Şile'de serbest diş hekimi olarak hizmet veriyor.

 

2009 Yerel Seçimlerinde tekrar Şile Belediye Başkanı seçildi. Can Tabakoğlu'nun 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den Şile Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor.

 

 

 


Geri Dön