29 / 03 / 2024

Can Tabakoğlu kimdir

Can Tabakoğlu kimdir

Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu kimdir? Can Tabakoğlu'nun 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den Şile Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor...

Ulaşım güzergahı Şile'yi cazibe merkezi yapacak!

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'nun Şile'de 3. dönemi. Doğası ve deniziyle İstanbul'un gözde ilçesi Şile'yi turizmde dünya markası haline getirmeyi hedefleyen Tabakoğlu, “Hedefimiz Şile'yi 4 mevsim sürdürülebilir bir ekonomi ile buluşturmak” diyor.

Şile turizm, sağlık ve kongre merkezi oluyor!

Son 10 yılda geçirdiği değişimle yıldızlaşan Şile, kongre ve sağlık turizminde öne çıkacak adımlar atıyor. Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Şile yakın gelecekte İstanbul'un turizm, kongre ve sağlık merkezi haline gelecek...

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Hakan Can Yılmaz kimdir?

Çanakkale Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz kimdir? Hakan Can Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Can Yılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hakan Can Yılmaz...

Ünsal Sertoğlu kimdir?

Erzurum Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu kimdir? Ünsal Sertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ünsal Sertoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ünsal Sertoğlu..

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, TÜSİAD 2015-2016 Yönetim Kurulu Aday Listesi'nde yer alıyor. Peki, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir? İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İsmail Hasan Akçakayalıoğlu...

Levent Üzümcüoğlu kimdir?

Levent Üzümcüoğlu, Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından açılan Kentsel Dönüşüm Departmanının başına getirildi. Peki, Levent Üzümcüoğlu kimdir? Levent Üzümcüoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Levent Üzümcüoğlu...

Tümay Korucuoğlu kimdir?

Mimar Tümay Korucuoğlu kimdir? Tümay Korucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tümay Korucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tümay Korucuoğlu...

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü adına 2014 iyi bir yıldı!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi. Karahasanoğlu, 2014 yılının inşaat sektörü için ve gayrimenkul sektörü için güzel geçtiğini ifade etti.

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı!

2014 yılının inşaat sektörü için güzel geçtiğinin ifade eden Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, "2013 yılında yüzde 7 büyüyen inşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı.

Mustafa Palancıoğlu kimdir?

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kimdir? Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Palancıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Palancıoğlu...

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Can Tabakoğlu kimdir Haberi

Can Tabakoğlu kimdir

Can Tabakoğlu kimdir?

Can Tabakoğlu 1970 yılında Almanya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şile'de, lise eğitimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde tamamladı. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, mimardır.

1992 yılında İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Askerlik görevini yedek subay olarak Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda tamamladı. 1995 yılında Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde mimar olarak göreve başladı. 

31 Aralık 2003 tarihinde Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevinden; Mesleki ve belediyede edinmiş olduğu 10 yıllık birikimlerini Şile'ye sunmak üzere istifa ederek Ak Parti'den Şile Belediye Başkanı Adayı oldu. Şile halkının teveccühüyle Belediye Başkanı seçildi. 

Evli olan Can Tabakoğlu'nun Ayşe Sare ve Hatice Beyza adında iki kızı, Ahmet Yusuf ve Muhammet Emir adında iki oğlu vardır. Eşi Şile'de serbest diş hekimi olarak hizmet veriyor.

2009 Yerel Seçimlerinde tekrar Şile...