25 / 04 / 2024

Çankaya Belediyesi şehri yeniliyor!

Çankaya Belediyesi şehri yeniliyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde altı farklı bölgeye ayrılan proje kapsamında anaokullarından liselere kadar tadilat ihtiyacı duyan her kademede eğitim kurumunda tadilat ve tamirat yapacaklarını belirtti.



İlçe genelinde altı farklı bölgeye ayrılan proje kapsamında anaokullarından liselere kadar tadilat ihtiyacı duyan her kademede eğitim kurumunda tadilat ve tamirat yapacak Çankaya Belediyesi, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına daha temiz, ferah ve sağlıklı ortamlarda başlamasını sağlayacak.



Çankaya Belediyesi, eğitim kurumlarının yanı sıra muhtarlık hizmet binaları ve ibadethaneleri de yeniliyor, eksiklerini gideriyor. Muhtarların vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli hizmet sunmasını sağlamak üzere muhtarlık hizmet binalarını yenileme projesi başlatan ve bu kapsamda geçtiğimiz yıl 53 muhtarlık binasını modern şekilde yenileyen Çankaya Belediyesi, bu yılsonuna kadar sayıyı 77’ye çıkaracak.




Çankaya Belediyesi, çalışmanın kapsamını biraz daha genişletme kararı aldı. Geçtiğimiz dönemde sekiz camide halı döşeme ve temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, bu yıl gelen istek üzerine 15 camide tente yapımı, iç ve dış boya ile halı döşeme işleri yapacak. Çankaya Belediyesi bu yıl ayrıca Hacı Bektaş Kültür Merkezi’nde de tente yapımı, iç ve dış boya ile halı döşeme çalışması yapacak.




Anayurt



Geri Dön