26 / 04 / 2024

Çankaya Belediye yatırımları

Çankaya Belediye yatırımları

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde altı farklı bölgeye ayrılan proje kapsamında anaokullarından liselere kadar tadilat ihtiyacı duyan her kademede eğitim kurumunda tadilat ve tamirat yapacaklarını belirtti.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Çankaya Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Çankaya Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Çankaya Belediye yatırımları Haberi

Çankaya Belediye yatırımları

İlçe genelinde altı farklı bölgeye ayrılan proje kapsamında anaokullarından liselere kadar tadilat ihtiyacı duyan her kademede eğitim kurumunda tadilat ve tamirat yapacak Çankaya Belediyesi, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına daha temiz, ferah ve sağlıklı ortamlarda başlamasını sağlayacak.



Çankaya Belediyesi, eğitim kurumlarının yanı sıra muhtarlık hizmet binaları ve ibadethaneleri de yeniliyor, eksiklerini gideriyor. Muhtarların vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli hizmet sunmasını sağlamak üzere muhtarlık hizmet binalarını yenileme projesi başlatan ve bu kapsamda geçtiğimiz yıl 53 muhtarlık binasını modern şekilde yenileyen Çankaya Belediyesi, bu yılsonuna kadar sayıyı 77’ye çıkaracak.




Çankaya Belediyesi, çalışmanın kapsamını biraz daha genişletme kararı aldı. Geçtiğimiz dönemde sekiz camide halı döşeme ve temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, bu yıl gelen istek üzerine 15 camide tente yapımı, iç ve dış boya...