16 / 04 / 2024

Çankaya Belediye projeleri

Çankaya Belediye projeleri

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde altı farklı bölgeye ayrılan proje kapsamında anaokullarından liselere kadar tadilat ihtiyacı duyan her kademede eğitim kurumunda tadilat ve tamirat yapacaklarını belirtti.

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Çankaya Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 52 gayrimenkul 4 taksitle satışa çıktı!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya ilçesinde yer alan 52 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Ankara'da 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 18 adet gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL olarak belirlendi.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Alper Taşdelen'den Anıtkabir'in etrafının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtkabir ile Maltepe Camii arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imar değişikliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önceki yönetimce gerçekleştirildiğini belirtti.

Anıtkabir’in etrafı imara açılmayacak!

Çankaya Gençlik Caddesi’ndeki bir parselle ilgili Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi ve Çankaya Belediye Meclisi’nde verilen kat yüksekliği kararı, kamuoyunda ‘Anıtkabir’in etrafında kat yüksekliği oluyor, imara açılıyor’ ifadelerine neden oldu.

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Çankaya Belediyesi'nden 33.4 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 26 gayrimenkulü 33 milyon 399 bin TL'ye satıyor...

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne?

Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne? AOÇ arazisi yapılaşmaya açılacak mı? Aynı zamanda Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tamamen kurumun tapulu malı olan Bademlik’teki 750 dönümlük alanı kent ormanı yapmaya hazırlanıyor. Ankaraya yeni AOÇ geliyor...

Alper Taşdelen'den Saraçoğlu Mahallesi projesi önerileri!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi restorasyon projesiyle ilgili kamusal öneriler geliştirdi. Taşdelen, bu önerileri açıkladı.

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Ankara Çankaya'da 66.2 milyon TL'ye satılık 46 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 46 adet gayrimenkulü 66 milyon 221 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Çankaya Belediye projeleri Haberi

Çankaya Belediye projeleri

İlçe genelinde altı farklı bölgeye ayrılan proje kapsamında anaokullarından liselere kadar tadilat ihtiyacı duyan her kademede eğitim kurumunda tadilat ve tamirat yapacak Çankaya Belediyesi, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına daha temiz, ferah ve sağlıklı ortamlarda başlamasını sağlayacak.



Çankaya Belediyesi, eğitim kurumlarının yanı sıra muhtarlık hizmet binaları ve ibadethaneleri de yeniliyor, eksiklerini gideriyor. Muhtarların vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli hizmet sunmasını sağlamak üzere muhtarlık hizmet binalarını yenileme projesi başlatan ve bu kapsamda geçtiğimiz yıl 53 muhtarlık binasını modern şekilde yenileyen Çankaya Belediyesi, bu yılsonuna kadar sayıyı 77’ye çıkaracak.




Çankaya Belediyesi, çalışmanın kapsamını biraz daha genişletme kararı aldı. Geçtiğimiz dönemde sekiz camide halı döşeme ve temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, bu yıl gelen istek üzerine 15 camide tente yapımı, iç ve dış boya...