19 / 04 / 2024

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi’nin 2017 yılı Şubat ayı birinci oturumu bugün saat 10.30'da, Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. İşte gündem maddeleri...




Çatalca Belediye Meclisi’nin 2017 yılı Şubat ayı birinci oturumu bugün saat 10.30'da, Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.


Belediye Başkanı Cem Kara Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 3 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.


Gündem maddeleri içerisinde yer alan “Dolu derece ve boş kadro derece değişikliği” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi oy birliği ile kabul edildi.


Gündemin 2. maddesi Çatalca Kent Konseyinin önerisi üzerine, İlçeye bir üniversite açılması konusunda çalışmalar yapmak için kurulacak komiteye Meclis Üyeleri arasından 3 kişinin seçilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi okundu. Komiteye önerilen CHP Grubundan Meclis Üyesi Ayhan Tütün, AK Parti Grubundan Meclis Üyesi İbrahim Caner Temel, MHP’den Meclis Üyesi İrfan Sezer oy birliği ile kabul edildi.


Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliğine yapılan itiraz ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi hususundaki gündem maddesi oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.


Çatalca Belediye Meclisi’nin 2017 yılı Şubat ayı birinci oturumu komisyon raporlarını görüşmek üzere 10 Şubat 2017 Cuma günü saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.



Çatalca Belediyesi



Geri Dön