25 / 04 / 2024

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2019 Yılı Haziran Ayı Toplantısının 1. Birleşimi, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Başkanlığında yapıldı.



 

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2019 Yılı Haziran Ayı Toplantısı 1. Birleşimi gündem maddelerini görüşmek üzere, 10/06/2019 Pazartesi günü Saat:10.30'da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Çatalca Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutlaması ve hayırlı meclisler dilemesiyle başlayan toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle sürdü.

Gündem maddelerinin ilki olan “Muhtaç Kimselere Yardım Komisyonuna üye seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi konuşularak, AK Parti Meclis Üyesi Süheyla Topçu ve MHP Meclis Üyesi Hakan Göl oy birliği ile komisyon üyeliğine seçildi.
2. Gündem maddesi olan “Meclis toplantılarında sesli ve görüntülü kayıt sistemlerinin kullanılabilmesi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
3. Gündem maddesi “Dolu Kadro Derece Değişikliği” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
4. Gündem maddesi “Meclis Üyesi Belediye Başkan Yardımcısı Ücretinin Belirlenmesi” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.
5. Gündem maddesi “3402 Sayılı Kadastro Kanununa göre Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere, İlçemiz Başakköy Mahallesinin bilirkişi seçimi” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
6. Gündem maddesi olan “Çalışma Yönetmeliği” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
7. Gündem maddesi olan “Ek Tarife” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

8. Gündem maddesi “Geçiş Hakkı Bedeli” ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ille kabul edildi.

9. Gündem maddesi “1/1000 ölçekli Hisaybeyli Mahallesi Uygulama İmar Planı’na yapılan itirazlar ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifinin İmar Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

10. Gündem maddesi 1/1000 ölçekli Ovayenice Mahallesi Uygulama İmar Planı değişikliği” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü teklifinin İmar Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

2019 Yılı Haziran Ayı Meclisi 1. Birleşimi, komisyonlardan gelecek raporların konuşulması için 14 Haziran 2019 Cuma günü toplanmak üzere sona erdi.

 


Geri Dön