26 / 04 / 2024

Çatı izolasyonu cam yünü!

Çatı izolasyonu cam yünü!

Çatı izolasyonu cam yünü kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve yoğunlukta değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha, boru ve dökme şeklinde üretiliyor. Cam yünü ısı ve ses yalıtımını sağlıyor...




Çatı izolasyonu cam yünü!


Camyünü, kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve yoğunlukta değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha, boru ve dökme şeklinde üretiliyor. Çatı izolasyonu cam yünü, ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve akustik düzenleme sağlıyor.


Çatı izolasyonu cam yünü, sıcağa ve rutubete maruz kalması halinde dahi, boyutlarında bir değişme olmuyor. Zamanla bozulma, çürüme, küf tutma, korozyon ve paslanma yapmıyor, böcekler ve mikroorganizmalar tarafından tahrip edilemiyor. Çatı izolasyonu cam yünü, ergitilmiş camdan elde edilen ısı ve ses izolasyonunda kullanılan, bükülebilir, ateşe dayanıklı cam liflerinden oluşan bir madde özelliğindedir. 


Çatı izolasyonu cam yünü, yapıların çatılarında ısı ve ses yalıtımı amacıyla kullanılıyor. Sanayi ve ticari yapılarda ise geniş uygulama alanı bulunuyor.


Çatı izolasyonu cam yünü, yapılarda iki trapez levha arası camyünü çatı sisteminin veya mevcut yapılarda çatı üzerine camyünü ve trapez levhanın tespit edilmesi ile uygulanıyor.



Dış cephe ısı yalıtım boyası!
Dış cephe izolasyon zorunlu mu?
Mantolama nedir nasıl yapılır?
Dış cephe kaplama sistemleri!
Dış cephe izolasyon malzemeleri!
Dış cephe izolasyon boyası!
Isı yalıtım mantolama nasıl yapılır?
İzolasyon malzemesi!


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön