29 / 03 / 2024

Çay, ayçiçek, şeker derken bir büyük zam daha! Markete gittiğinde felç geçirmemek için bakın

Çay, ayçiçek, şeker derken bir büyük zam daha! Markete gittiğinde felç geçirmemek için bakın

Türkiye'de gıda ürünlerinin fiyatları aldı başını gidiyor. Son olarak zam furyasına yeni ürünler de eklendi. Markete gittiğinizde öylece kalmamak için haberi detaylarıyla okumanız gerekiyor.



EN ÇOK BUĞDAY ZAMLANDI

Geçen yıl kilosu 6,5 TL’den satılan aşurelik buğdayın bu yıl yüzde 207 zamlanarak 20 TL’ye ulaştığını söyleyen Kaşıkcı, “Kilosu geçen yıl 25 TL olan soyulmuş fıstık, bu yıl yüzde 100 artışla 50 TL’ye çıktı. Geçen yıl kilosu 45 TL olan kayısı ise, bu yıl 130 TL’ye yükseldi. Kayısıdaki bu artışta Malatya’da yaşanan don olayının da etkili olduğu belirtiliyor” dedi.

Kaşıkcı’nın yaptığı açıklamaya göre bu yıl en fazla zamlanan aşure ürünü buğday oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön