16 / 04 / 2024

Çay, ayçiçek, şeker derken bir büyük zam daha! Markete gittiğinde felç geçirmemek için bakın

Çay, ayçiçek, şeker derken bir büyük zam daha! Markete gittiğinde felç geçirmemek için bakın

Türkiye'de gıda ürünlerinin fiyatları aldı başını gidiyor. Son olarak zam furyasına yeni ürünler de eklendi. Markete gittiğinizde öylece kalmamak için haberi detaylarıyla okumanız gerekiyor.



KURUYEMİŞE YÜZDE 13O ZAM 

Öte yandan, 2020’de bir tencere aşure 100-150 TL’ye mal olurken, geçen yıl bu tutar tarımsal kuraklık ve yüksek üretim maliyetleri nedeniyle 200 TL’ye yaklaşmıştı.

Artış gösteren maliyet dışında, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş buğday fiyatlarını ciddi olarak etkilemişti. Durum bu şekilde olunca aşure fiyatları son 2 yıl içerisinde 100 TL’den 400 TL’ye kadar çıktı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön