24 / 04 / 2024

Chery GENE, Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde görücüye çıktı!

Chery GENE, Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde görücüye çıktı!

Birkaç ay önce TIGGO8 PRO, TIGGO7 PRO ve Omoda5 olmak üzere üç SUV modeliyle Türkiye pazarına yeniden giriş yapan Çinli otomobil devi Chery Automobile Co. Ltd. GENE’yi Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde tanıttı. 



Bir logonun çok daha ötesinde: “Chery Ring”

Yine aktarılan detaylara göre, Chery ayrıca görsel tasarım açısından, yeni konsept araç için karakteristik bir logo oluşturmak için sembolizasyon yoluyla temel logo olarak “Chery Ring” unsurunu da geliştirdi. “Chery Ring” unsuru sadece bir logo olmakla kalmıyor ve aynı zamanda farlar, radar, yan aynalar, elektrikli kapı kolu, stop lambası ve arka logoda  kullanılıyor ve görünüm teknolojisine kapsamlı bir şekilde de etki  ediyor. Söz konusu aracın dış gövdesi “Chery Ring” tarzında dev bir halka izlenimi uyandırırken bu, avangart ve modaya uygun bir görünüm sunarken, geleceğe yönelik bilim ve teknolojiye de vurgu yapıyor.

Chery GENE, Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü nde görücüye çıktı!

İşlevsel aile tasarım diliyle dikkat çekiyor

GENE iç tasarım açısından, dairesel askılı bir kabin tasarımı da benimsiyor. Tasarım bileşenleri dairesel bir yapıda uygulanırken, hafif yapıya odaklanarak Chery’nin işlevsel estetiğini de gözler önüne seriyor. 
Yine verilen detaylara göre, özellikle kapının açılmasıyla, GENE’nin iç ve dış tasarım arasındaki ‘bağı’ oluşturan ve böylelikle de araca anında dinamizm ve teknoloji duygusu yükleyen “Chery Ring” oluşumu da hemen görülüyor. Chery’nin yeni imajı ve GENE ile hayata geçirdiği “işlevsel” aile tasarım dili, geleceğin konsept araçlarının yeni tasarım trendine de öncülük etmiş olacak.

Elektrikliye geçiş ve dijitalleşme trendi ile toplumsal estetik, çeşitlenme çağına girilmiş oldu. Chery, 25 senelik köklü bir şirket olarak teknolojiye her zaman öncelik vererek yenilikçi yönünü geliştirdi ve önemli alanlarda da kendine avantaj sağladı. GENE, yeni çağda kullanıcıların değişen estetik standardına en pratik yanıt olurken, Çin otomobil markalarının tasarım konseptini geleceğe taşımaya yönelik olarak cesur bir girişim niteliğini de taşıyor.

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

Chery, Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor!

MG’den 50 bin liraya varan takas desteği ve avantajlı kredi fırsatı!


Geri Dön