25 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk lirasıyla ilgili kritik tarihi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk lirasıyla ilgili kritik tarihi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu anda yoğun enflasyon baskısı altında olan Türk lirasıyla ilgili kritik tarihi verdi. Erdoğan, önümüzdeki Şubat- Mart aylarında enflasyonu kontrol altına alacaklarını söyledi.



"EN GELİŞMİŞ 10 ÜLKE ARASINDA YER ALACAĞIZ" 

Ülkemiz dünyanın en gelişmiş 10 devleti arasındaki seçkin yerini almaya her zamankinden daha yakındır. Elbette sıkıntılarımız, sancılarımız, ödediğimiz bedeller mevcuttur. Son dönemde ortaya çıkan hayat pahalılığını biliyoruz. Ülkemizin imkanlarını, finansal ilizyonlarda değil, istihdamda artırmak için kullanma tercihinde bulunduk. Asgari ücretler, sabit gelirlilerin gelir seviyesine arttırarak yaşadığımız sıkıntıları hafifletmeye çalışıyoruz. Belediye başkanlarının maaşlarında iyileştirmenin de hayırlı olmasını diliyorum. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön