24 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş yüksek enflasyon açıklaması! 'Bundan sonraki ilk işimiz' diyerek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş yüksek enflasyon açıklaması! 'Bundan sonraki ilk işimiz' diyerek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Erdoğan, toplantı sonrası açıklama yaptı. Gündeminde "yüksek enflasyon ve karşısında alınacak tedbirler" vardı. Erdoğan, ne yapacaklarını böyle açıkladı.



HÜKÜMLÜLERE CEZA ERTELEMESİ

Hükümet ayrıca hükümlülerin açık cezaevlerinde devam eden infaz işlemlerinin 31 Mayıs 2022'de dolan izin süresini 2 ay daha uzatma kararı aldı. Konuyla ilgili konuşan erdoğan, "Açık cezaevindeki covid izinleriyle ilgili yeni bir değerlendirme yaptık. Açık cezaevlerindeki hükümlülerin covid izinlerini 31 Temmuz 2023 tarihine kadar uzatıyoruz. Meclisimizin bu husustaki yasal düzenlemeyi en kısa sürede hayata geçireceğine inanıyorum." dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön